duminică, 29 noiembrie 2009

Concursuri la Medias

Sper ca in aceasta mini-vacanta copii talentati din Sighisoara sa isi faca timp si pentru a scrie ceva despre Mos Craciun si povestile pentru copii, pentru a ne prezenta la Medias ca intotdeauna cu fruntea sus. Va doresc la toti o duminica placuta si distractie placuta de 1 Decembrie!
In asteptarea concursurilor din Decembrie as vrea sa va aduc aminte alte rezultate excelente ale elevilor din Sighisoara la concursurile organizate la Biblioteca din Medias. Iata doua scurte pictoriale cu Loredana Filip (castigatoare a locului 1 la concursul de creatie cu tema "Cetatea mea e mai frumoasa" in iunie 2009 din cadrul proiectului "Vreau sa fiu Cavaler") si Andreea Dascalu (locul 2 la concursul cu tema "Domnite si cavaleri medievali" din cadrul Festivalului Medias Cetate Medievala in iunie 2008).
LOREDANA FILIP
... impreuna cu Antonela Barbu, sef Serviciu Cultura si Spectacol, la inmanarea premiului ...



... in Parcul Central din Medias ...





... impreuna cu doi cavaleri ai Mediasului ...




... in timpul concertului Ducu Bertzi ...

... impreuna cu Ducu Bertzi ...

... si cu Simona Baciu de la Antena 1 Sibiu ...

ANDREEA DASCALU


... impreuna cu Eugen Jebeleanu (sculptura a d-lui Kutos Laszlo) ...


... in Parcul Central din Medias ...




... impreuna cu d-na Luci Blajan de la sectia pt. copii a bibliotecii din Medias ...

... si printre alte sculpturi ale d-lui Kutas Laszlo ...

... la sectia de copii a bibliotecii ...





... intr-unul din birourile bibliotecii ...



In afara de cele doua eleve prezentate mai amintesc inca doua castigatoare la concursurile foto: Diana Panaitescu (castigatoare a locului 2 la concursul de fotografie cu tema "Cetatea mea e mai frumoasa" in iunie 2008 din cadrul Festivalului Medias Cetate Medievala din) si Andreea Kerestely (mentiune in iunie 2009 la concursul cu aceeasi tema din cadrul proiectului "Vreau sa fiu cavaler" organizat de Bilioteca Municipala "St. L. Roth." pe parcursul acestui an).






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu