joi, 8 aprilie 2010

HRISTOS A INVIAT!


Iata ca am intrat in weekend-ul ce incheie aceasta mini-vacanta de Paste. Elevii talentati din Sighisoara si-au facut datoria si astfel avem un numar destul de mare de participanti la editia de anul acesta al concursului judetean de creatie PRIMAVERI LUDUSENE.

Daca anul trecut participau elevi de la: Liceul Joseph Haltrich, Liceul Teoretic Mircea Eliade, Grupul Scolar Agricol, Scoala Generala Radu Popa, Gimnaziul Octavian Goga, iata ca anul acesta li se alatura talente de la alte doua scoli din orasul nostru: Gimnaziul de stat Nicolae Iorga si Gimnaziul de stat Zaharia Boiu. Pe langa acestia , as vrea sa va reamintesc, ca mai asteptam lucrari pana in data de 16 aprilie. Aceasta amanare a termenului limita de predare a lucrarilor a fost facuta tocmai pentru a veni in sprijinul celor care nu au avut timp sa scrie in timpul scolii sau cei care au avut lucrari nefinisate si n-ar fi ajuns sa le trimita pana in data de 9. Deci, daca ati mai compus in aceasta vacanta sau mai scrieti ceva in acest weekend va mai asteptam si saptamana viitoare sa trimiteti lucrarile.

As vrea sa ii mai rog pe cei care au trimis deja lucrari sa imi trimiteti datele complete , respectiv scoala, clasa si numele. In fata comisiei de la Ludus vor ajunge lucrarile doar cu pseudonimul dar este nevoie de datele voastre pentru centralizarea lucrarilor (scoala), pentru clasificarea lucrarilor pe categorii (clasa) sau numele pentru cei care se vor califica in faza finala. De exemplu am primit doua poezioare frumoase de la o domnisoara, care in final scrie: de la ... (pseudonimul). In rest mister total. Nu stim nici de la ce scoala este nici clasa, etc. Asta asa ca o mica gluma! Linkul acestei postari il voi trimite prin mail tuturor celor care mi-au trimis lucrari, dupa care astept datele celor care nu le au atasate. Cei care vor primi acest mail, ii rog sa il considere o confirmare a faptului ca lucrarile lor au ajuns la mine si vor intra in concurs. Pe cei care nu primesc acest mail de confirmare in weekend ii rog sa mai trimita odata (luni) lucrarile si sa verifice cu atentie adresa: emilpan2007@yahoo.com.

Eu va doresc la toti mult succes si sunt convins ca vom reprezenta iarasi cu cinste orasul nostru la aceasta confruntare judeteana de la Ludus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu