luni, 14 iunie 2010

MUGURI DE STEA

Concursul PRIMAVERI LUDUSENE s-a incheiat printr-un spectacol in cadrul caruia au fost decernate premiile si prin editarea unui volum de poezie si eseu intitulat MUGURI DE STEA in care au fost publicate lucrarile celor aproape 30 de finalisti. As vrea sa mentionez ca in concurs au fost inscrisi 130 de concurenti. Aceasta a 7-a editie a concursului judetean de creatie literara de la Ludus a fost una cu noroc pentru Sighisoreni, toti cei 6 copii din orasul nostru calificati in finala aflandu-se printre cei premiati. Astfel: Filip Loredana de la Colegiul National MIRCEA ELIADE castiga premiul 1 la sectiunea eseu-liceu; Olariu Betina de la Gimnaziul de Stat OCTAVIAN GOGA obtine premiul 2 la sectiunea poezie-clasele 7-8; Cezar Oana de la aceeasi scoala ocupa locul 3 la sectiunea poezie clasele 5-6; Burje Raluca de la Gimnaziul de Stat NICOLAE IORGA si Ghidiu Dragos de la Scoala Generala RADU POPA au obtinut mentiuni la sectiunea poezie-clasele 7-8, iar Parlea Stefania de la Gimnaziul de Stat ZAHARIA BOIU castiga un premiu special (de debut), fiind singura eleva de clasa a 5-a,din cei 130 de participanti, calificata in finala de la Ludus. Rezultatele finale ale concursului le puteti urmari pe blogul Biliotecii Orsenesti Ludus:
 http://bibliotecaoraseneascaludus.blogspot.com/.
Cu aceasta ocazie as vrea sa multumesc gazdelor noastre, d-na Adela Cazacu, director al bibliotecii si d-lui profesor Cristian Draghia, prezentatorul spectacolului, si ii felicit si pe ceilalti implicati in realizarea spectacolului si in editarea cartii. Nu in ultimul rand ii felicit pe copiii participanti, iar celor din Sighisoara le pot spune ca au facut cinste orasului cu rezultatele obtinute. 

Creeaza poezie, castiga premii, canta, filmeaza pentru televiziune: in doua cuvinte ... Parlea Stefania, clasa a V-a, gimnaziul de stat Zaharia Boiu Sighisoara, multitalent, o onoare pentru orasul nostru:

Iata si alte prezente incantatoare din spectacol:
Oana Anca Sicobean clasa a X-a din Ludus este una din elevele cu talente multiple: finalista si premianta a concursului de creatie, a aparut si in spectacol cu cateva melodii, spre incantarea celor prezenti:

Unul dintre punctele de atractie ale spectacolului de la Ludus, in cadrul caruia s-au decernat premiile concursului de creatie, a fost Denisa Boar de la Clubul Copiilor Tarnaveni, care a incantat asistenta cu vocea si talentul ei:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu